Net als u, zijn wij fervent watersporter. Hieronder vind u een impressie aan boord van onze 'Bluster', onderweg naar Zweden, afgelopen zomer, en aan boord van de victoire 22 van onze zoon Peter, die tijdens de smallshiprace 2013 naar Engeland zeilde.

Zeilmakerij Dirk Schermer is een jong maar een zeer ervaren bedrijf op gebied van het maken van zeilen voor de watersport. Wij richten ons zowel op de motorboot als zeil-branche en voorzien uw boot van een buiskap, tent, huik, alle gewenste hoezen, jachtzeilen en spinnakers.

Met een brede werkervaring van meer dan 30 jaar heeft zeilmakerij Dirk Schermer alle kennis in huis om u optimaal van uw boot te laten genieten.

 

Buiskappen, Tenten, Huiken, Hoezen, Jachtzeilen, Spinnakers
Klaaskamp 4-3 - 8531 XE Lemmer - The Netherlands - T. +31 (0)6 23404059 - E. info@dirkschermer.nl - I. www.dirkschermer.nl
Als enthousiaste zeezeiler weet ik als geen ander waar een goed product aan moet voldoen. Een buiskap biedt comfort maar mag niet ten nadele van de boothandeling zijn. Zeilen geven in lengte van jaren uw boot een optimale snelheid en moeten altijd goed te hanteren zijn bij weersverandering.

Dirk Schermer a.b. ‘Bluster’

Buiskappen, Tenten, Huiken, Hoezen, Jachtzeilen, Spinnakers